Big Green Egg Medium
Tips

Wat je allemaal al kunt met een Big Green Egg Medium

De Big Green Egg heet natuurlijk niet voor niks zo. Het is een groot, groen ei. Sterker nog: ze zijn gigantisch. Dus als je zo’n toffe buitenkeuken wil dan moet je veel ruimte hebben, toch? Gelukkig is dat niet meer het geval. Er is nu ook een Big Green Egg Medium. Deze heeft een zeer redelijk formaat en past daardoor ook in de kleinere tuin of op het balkon.

Big Green Egg Medium

De maten van de Big Green Egg Medium

Er zijn in totaal een stuk of vijf maten van het grote groene ei. De medium versie is natuurlijk kleiner dan de grote versie maar is dan ook na de grootste wel het populairste model. De Big Green Egg Medium is een maatje kleiner, met een grilloppervlakte van 38 centimeter. Op de Big Green Egg Medium past zo’n 4 tot 6 kilo vlees en dit model is toch compact genoeg om te passen in een kleine stadstuin, patio of op een balkon. De Big Green Egg Medium is een kamado barbecue waar je heerlijke gerechten mee kunt bereiden. Met deze Medium in de tuin nodig je ook snel vrienden en familie uit om mee te genieten!

Big Green Egg Medium

Aantal kilo’s

Laten we even eerlijk zijn: 4 tot 6 kilo vlees is best wat. Je kunt dus alsnog prima veel vrienden uitnodigen en volop genieten van de buitenoven. Neem de tijd en zorg dat je wat hapjes klaar hebt als je gezelschap aan de flinke kant is. Dan kun je in twee rondes het vlees serveren. Ook dat is natuurlijk geen probleem als je gewoon een leuke avond hebt met zijn allen.