Geen categorie

Wat is een BBQ ?

Een BBQ is een apparaat dat wordt gebruikt om vlees en ander voedsel te maken door te braden, Barbecue wordt ook wel grillen genoemd. Het wordt meestal gedaan bij een speciale gelegenheid en dan worden er gasten uitgenodigd. Dit kan je dan perfect buiten doen in de zomer, heel gezellig is het dus. 1 van de reden waarom het gezellig is omdat je de barbecue zelf moet aansteken met houtskool.

Hoe steek je een BBQ aan?

Hiervoor gebruik je best een aansteker om het makkelijk te laten branden. Ik raad u aan voor uw eigen veiligheid om geduldig te zijn en het niet snel met benzine probeert aan te steken. Na ongeveer een halfuur branden zal de houtkool klaar zijn voor gebruik. Dan kan u uw heerlijk vlees uit het BBQ pakket erop leggen. Het is ook best om je grillplaat op voorhand in te smeren met olie zodat je voedsel niet direct aanbrand.

Hoe kan je uw BBQ pakket verkrijgen?

Je surft via internet naar de website BBQHolland en daar kan je kiezen welk pakket je wil. Je kan ook kiezen voor hoeveel personen. Je kan op deze website kiezen van 4 tot 48 personen. Dit is dus ideaal als je heel veel mensen voor je BBQ wil uitnodigen. De prijs voor 4 personen is €7.49. Als je niet leuk vind wat in het BBQ pakket zit dan kan je het ook altijd op de website zelf samenstellen. Er is ook de perfecte oplossing voor jou als je vegetarisch bent dan kan je altijd ons vegetarisch BBQ pakket bestellen. Als je hebt gevonden wat je nodig hebt kan je het bestellen en vanaf €75 is de verzending gratis. We komen het BBQ pakket dus aan je huis leveren zodat je direct kan beginnen en niet de moeite moet doen om het te komen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *