Tips

Waar rekening mee houden bij een horeca friteuse kopen?

In nagenoeg elke horecazaak is het zo dat er behoorlijk wat af kan worden gefrituurd. In eerste instantie spreekt het voor zich dat een horeca friteuse wordt gebruikt voor het bakken van de lekkerste frietjes, maar er is meer. Wat namelijk bovendien ook te denken van het bereiden van de lekkerste hapjes? De kleinste lekkernijen voor bij de aperitief komen vaak ook rechtstreeks uit de friteuse. Dit zorgt ervoor dat je er als eigenaar van een horecazaak eigenlijk niet van onderuit kan om over te gaan tot het kopen van zo’n toestel. Ben jij het daarmee eens en wil je graag een uitstekende friteuse bestellen voor in jouw zaak? Dan kan de informatie die je terug kan vinden hier op deze pagina je daarbij helpen!

Wat maak je allemaal met een horeca friteuse

In de inleiding van deze pagina hebben we reeds aangegeven dat er veel meer kan worden gemaakt met een horeca friteuse dan enkel en alleen maar lekkere frietjes. In Nederland is het bijvoorbeeld ook zo dat mensen hier grote fan zijn van een broodje kroket. Of wat bijvoorbeeld ook te denken van een lekkere portie bitterballen? Voor het maken van al deze verschillende gerechtjes is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je een friteuse nodig hebt. 

Dit zorgt ervoor dat het aanschaffen van een dergelijke keukenapparaat zeer interessant kan zijn voor de meest uiteenlopende zaken. Of je nu met andere woorden over een gewoon restaurant beschikt of over bijvoorbeeld een snackbar maakt in principe geen verschil. Hoe dan ook, wil jij ook graag in jouw horecazaak de lekkerste gefrituurde gerechtjes serveren? Dan zal je kunnen vaststellen dat de beschikking hebben over een echt kwalitatieve friteuse uiteraard een absolute must is. 

Welk type horeca friteuse moet je bestellen? 

Voordat je overgaat tot het kopen van een specifieke horeca friteuse zal je kunnen vaststellen dat er behoorlijk wat verschillende varianten op de markt zijn terug te vinden. Wanneer je van plan bent om regelmatig te frituren, maar niet de volledige dag door is het in principe de interessantste keuze om te kiezen voor een friteuse die werkt op 230V. Voor dergelijke apparaten geldt in de praktijk dat er een keuze kan worden gemaakt uit bakken met een uiteenlopende capaciteit. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen bakken van: 

  • 5 liter; 
  • 9 liter; 

Bovendien is het mogelijk om horeca friteuses te kopen die beschikken over één of over twee bakken voor nog meer verwerkingscapaciteit. In het merendeel van de gevallen is het zo dat een horeca friteuse op 230V voor de meeste zaken meer dan voldoende is. Toch zijn er ook uitzonderingen. Op het ogenblik dat je bijvoorbeeld van plan bent om de hele dag door gerechtjes in de friteuse te stoppen zal je kunnen vaststellen dat een speciale variant waarvoor een aparte krachtstroom is vereist ook het overwegen waard kan zijn. Let wel, de kostprijs van dergelijke friteuses ligt logischerwijs een behoorlijk stuk hoger. Bedenk jezelf dus altijd goed aan welke specifieke horeca friteuse jij echt behoeften hebt en bestel deze dan gelijk bij www.horecarama.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *