Geen categorie

Op zoek naar een houten bar?

U bent op zoek naar een houten bar. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat u heel goed in uw hoofd weet waar u naar op zoek bent. Wellicht is dit een klassieke stijl, zoals u ze kent van de typische bruine kroegen en cafés. Die mooie lange, bruine houten bar met sierlijke elementen en met een grote kast achter de barman of -vrouw. Het kan zijn dat u een moderne bar in gedachten heeft, mooi strak en wit. Mogelijk met ledverlichting die van kleur veranderen zodat er bij elk feest en elke gelegenheid een sfeer neergezet kan worden door middel van kleur veranderende ledverlichting.

Houten bar in allerlei soorten en maten

Zoals u hierboven al heeft gelezen is er van alles mogelijk als u een houten bar wilt kopen of wellicht zelfs een houten bar wilt laten bouwen. U zult op internet veel aanbieders tegenkomen die u een grote verscheidenheid aan barretjes kan aanbieden, van heel kleine huisbars tot grote queen bars voor de grote etablissementen. Als u contact opneemt met die partijen zult u vaak horen dat een bar lang op zich kan laten, dat kan soms wel maanden duren. Bij nostalgiepalast in Nordhorn zult u die wachttijd niet hebben. Dat komt omdat zij honderden verschillende houten bars direct uit voorraad kunnen leveren. Dat betekent dat u uw bar al binnen twee weken kunt verwachten. Kunt u niet wachten? Dan is er zelfs de mogelijkheid om de bar direct bij ons af te halen. Geheel in ‘verpakking’ kunt u de bar meenemen.

Houten bar bekijken in al zijn glorie

Ze hebben ook houten bars opgesteld staan, zo ziet u hoe de bars eruit zien in een bar zetten: met mooie verlichting, barkrukken en accessoires. U kunt plaatsnemen aan de bar, het hout bekijken en alle verschillende soorten aanschouwen. Zo krijgt u een gewledig goede indruk hoe de bar staat in combinatie met een verscheidenheid aan accessoires en benodigdheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *