Geen categorie

De leukste zomerse uitjes

Het winterse weer is achter de rug en we kunnen uitkijken naar de zomer met het warme weer. Wat kunnen we deze zomer nog doen in tijden van corona? Geen festivals, feesten en evenementen meer. Toch zullen er nog genoeg leuke dingen te beleven zijn in de zomer. In deze blog geven wij je tips voor leuke activiteiten tijdens een corona zomer! 

Een citytrip naar Zwolle 

Leuke activiteiten in de zomer zijn citytrips. Zwolle is een historisch en levendige stad waar genoeg te beleven is. Zo kan je heerlijk lunchen in Zwolle midden op de Grote Markt bij Blij Zwolle. Je hebt er prachtig uitzicht en kan genieten van een uitgebreid menu. Wat ook een aanrader is om te doen in Zwolle is een stadswandeling. Je komt langs mooie historische gebouwen en komt gezellige parkjes tegen. Na deze wandeling heb je die lekkere lunch wel verdiend!

Een roadtrip maken

Nog een leuke activiteit voor in de zomer in het maken van een roadtrip. Het maken van een roadtrip is een van de meest bevrijdende dingen om te doen. Je kan alles zelf bepalen, de bestemming, wat je wilt doen en met wie. Het is de perfecte manier om rust te creëren in je hoofd en te genieten van mooie plekken in de natuur. Huur een busje met vrienden en ga er eens lekker op uit.

Het water op

Waar kan je nou beter genieten van het zomerse weer dan op het water? Je kan een bootje huren en eens lekker de wateren van Nederland verkennen. Een sup board kopen is ook zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *